Casper bachelor instagram

Casper Berthelsen – Instagram

15.3k Followers, 1107 Following, 161 Posts – See Instagram photos and videos from Casper Berthelsen (@casper.berthelsen)

Bachelor – Casper Berthelsen on Instagram

391 Likes, 4 Comments – Casper Berthelsen (@casper.berthelsen) on Instagram: “Bachelor Fra jeg accepterede tilbudet om at være hele Danmarks bachelor, …

Kasper Skak (@kasperskak_) • Instagram photos and videos

52.5k Followers, 512 Following, 135 Posts – See Instagram photos and videos from Kasper Skak (@kasperskak_) … BACHELOR 2022’s profile picture.

Casper Balo (@casper_balo) • Instagram photos and videos

46.6k Followers, 145 Following, 165 Posts – See Instagram photos and videos from Casper Balo (@casper_balo)

Bachelor – Casper Berthelsen on Instagram

Casper Berthelsen på Instagram: “Bachelor 🌹Nu sker det lige om lidt…På billedet er jeg ved at få lagt en sidste hånd på håret af den dygtige makeup artist og hår stylist, Jacqueline, således jeg står kniv skarpt til aftenens optagelser. Mit humør er tårnhøjt inden, at jeg skal tage imod alle de modige kvinder på den røde løber som en gentleman. Det er vigtigt at huske på – uden kvinderne er der intet program!Optagelserne blev færdige i oktober 2020, hvorfor programmet har været længe undervejs. Mellemtiden er blevet brugt af produktionsselskabet Warner Bros. til at klippe og redigere programmet, og de fortæller mig, at programmet er blevet en af deres største og bedste produktioner til dato!Vi står nu i dag omkring et halvt år senere, og jeg kan næsten ikke være i min egen krop af bare spænding. Det er med store forventninger og glæde at jeg ser frem til at se den allerførste sæson af Bachelor i Danmark nogensinde!Jeg håber, at I er klar til en sommer i kærlighedens tegn? For Bachelor starter lige om lidt ❤️#casperberthelsen #bachelor #bachelordk #thebachelordk #bachie #bachiedk #bachelornation #warnerbrosdk #tv2danmark #tv2nyhederne #tv2playdk #gotv2dk”

240 Likes, 3 Comments – Casper Berthelsen (@casper.berthelsen) on Instagram: “Bachelor Nu sker det lige om lidt… På billedet er jeg ved at få lagt en …

240 Likes, 3 Comments – Casper Berthelsen (@casper.berthelsen) on Instagram: “Bachelor 🌹Nu sker det lige om lidt…På billedet er jeg ved at få lagt en sidste hånd på håret af den dygtige makeup artist og hår stylist, Jacqueline, således jeg står kniv skarpt til aftenens optagelser. Mit humør er tårnhøjt inden, at jeg skal tage imod alle de modige kvinder på den røde løber som en gentleman. Det er vigtigt at huske på – uden kvinderne er der intet program!Optagelserne blev færdige i oktober 2020, hvorfor programmet har været længe undervejs. Mellemtiden er blevet brugt af produktionsselskabet Warner Bros. til at klippe og redigere programmet, og de fortæller mig, at programmet er blevet en af deres største og bedste produktioner til dato!Vi står nu i dag omkring et halvt år senere, og jeg kan næsten ikke være i min egen krop af bare spænding. Det er med store forventninger og glæde at jeg ser frem til at se den allerførste sæson af Bachelor i Danmark nogensinde!Jeg håber, at I er klar til en sommer i kærlighedens tegn? For Bachelor starter lige om lidt ❤️#casperberthelsen #bachelor #bachelordk #thebachelordk #bachie #bachiedk #bachelornation #warnerbrosdk #tv2danmark #tv2nyhederne #tv2playdk #gotv2dk”

Casper er klar til at hoppe i danseskoene i “Vild med dans”

SE og HØR on Instagram: ““Bachelor”-Casper er klar til at hoppe i danseskoene i “Vild med dans” 🤩Læs hele historien via link i bio eller vores story ✔️Foto: Lotta Lemche/TV 2@vildmeddans @casper.berthelsen”

715 Likes, 22 Comments – SE og HØR (@seoghoerdk) on Instagram: ““Bachelor”-Casper er klar til at hoppe i danseskoene i “Vild med dans” Læs hele historien …

715 Likes, 22 Comments – SE og HØR (@seoghoerdk) on Instagram: ““Bachelor”-Casper er klar til at hoppe i danseskoene i “Vild med dans” 🤩Læs hele historien via link i bio eller vores story ✔️Foto: Lotta Lemche/TV 2@vildmeddans @casper.berthelsen”

Bachelor – Casper Berthelsen op Instagram

Casper Berthelsen op Instagram : “Bachelor 🌹Fra jeg accepterede tilbudet om at være hele Danmarks bachelor, der havde jeg cirka 3-4 måneder til at forberede mig mentalt og fysisk inden afrejse.I min mentale forberedelse brugte jeg særligt min familie, som jeg er taknemmelig for, at jeg har et nært forhold til, hvor jeg delte mine bekymringer, tvivl og tanker om at deltage i et tv-program samt hvordan mit liv ville være efter et tv-program. Jeg brugte også et par nære venner som sparringspartnere og venskabelig støtte. Det betød meget for mig at mit bagland bakkede mig op i min beslutning. Desuden købte og læste jeg en bog om retorik som inspiration til mine kommende mono- og dialoger i programmet.I min fysiske forberedelse intensiverede jeg min træning ved at udarbejde et nyt styrke- og cardio træningsprogram samt ny kostplan. Foruden en intensiveret træning prøvede jeg også intermittent fasting for at cutte lidt vægt inden afrejse. Alt dette var en del af min forberedelse til hovedrollen som Bachelor, da jeg altid har været meget fokuseret og dedikeret, når jeg først har sat mig noget for.På billedet ser I mig på en af mine løbeture på stranden under optagelserne, således jeg kunne sikre mig at være skarp mentalt og stå skarpt fysisk i programmet 💪#casperberthelsen #bachelor #bachelordk #thebachelordk #bachie #bachiedk #bachelornation #warnerbrosdk #tv2danmark #tv2nyhederne #tv2playdk #gotv2dk”

29. apr. 2021 — 391 voorkeure, 4 opmerkings – Casper Berthelsen (@casper.berthelsen) op Instagram: “Bachelor Fra jeg accepterede tilbudet om at være hele …

391 Likes, 4 Comments – Casper Berthelsen (@casper.berthelsen) on Instagram: “Bachelor 🌹Fra jeg accepterede tilbudet om at være hele Danmarks bachelor, der havde jeg cirka 3-4 måneder til at forberede mig mentalt og fysisk inden afrejse.I min mentale forberedelse brugte jeg særligt min familie, som jeg er taknemmelig for, at jeg har et nært forhold til, hvor jeg delte mine bekymringer, tvivl og tanker om at deltage i et tv-program samt hvordan mit liv ville være efter et tv-program. Jeg brugte også et par nære venner som sparringspartnere og venskabelig støtte. Det betød meget for mig at mit bagland bakkede mig op i min beslutning. Desuden købte og læste jeg en bog om retorik som inspiration til mine kommende mono- og dialoger i programmet.I min fysiske forberedelse intensiverede jeg min træning ved at udarbejde et nyt styrke- og cardio træningsprogram samt ny kostplan. Foruden en intensiveret træning prøvede jeg også intermittent fasting for at cutte lidt vægt inden afrejse. Alt dette var en del af min forberedelse til hovedrollen som Bachelor, da jeg altid har været meget fokuseret og dedikeret, når jeg først har sat mig noget for.På billedet ser I mig på en af mine løbeture på stranden under optagelserne, således jeg kunne sikre mig at være skarp mentalt og stå skarpt fysisk i programmet 💪#casperberthelsen #bachelor #bachelordk #thebachelordk #bachie #bachiedk #bachelornation #warnerbrosdk #tv2danmark #tv2nyhederne #tv2playdk #gotv2dk”

Bachelor – Casper Berthelsen on Instagram

Casper Berthelsen på Instagram: “Bachelor 🌹Optagelserne af Bachelor varierede meget fra dag til dag, hvorfor der altid skete noget nyt. Selv transporten fra et sted til et andet blev udnyttet til at få de rigtige skud i kassen.Her ses en af de mange dygtige fotografer (og ja det hedder fotograf og ikke kameramand fik jeg lært), som gør klar til at filme mig i bil. Jeg må indrømme, at jeg gang på gang blev imponeret over deres kreativitet og ideer til at få de bedste og flotteste optagelser. Lille kamera, stort kamera, GoPro kamera, droner med kamera osv. – you name it! Fotograferne har uden tvivl en stor del af æren for, hvor flot Bachelor er blevet!Hermed et stort cadeau til hele produktionen for det som jeg mener er blevet et meget vellykket program. På trods af hektiske dage og uforudsete udfordringer, da formåede produktionen at skabe et program, som jeg tror kommer til at blive en af de største reality lanceringer i Danmark i 2021.Jeg håber, at I glæder jer lige så meget til at se programmet, som jeg selv gør! 😊#casperberthelsen #bachelor #bachelordk #thebachelordk #bachie #bachiedk #bachelornation #warnerbrosdk #tv2danmark #tv2nyhederne #tv2playdk #gotv2dk”

25. apr. 2021 — 102 Likes, 2 Comments – Casper Berthelsen (@casper.berthelsen) on Instagram: “Bachelor Optagelserne af Bachelor varierede meget fra dag …

101 Likes, 2 Comments – Casper Berthelsen (@casper.berthelsen) on Instagram: “Bachelor 🌹Optagelserne af Bachelor varierede meget fra dag til dag, hvorfor der altid skete noget nyt. Selv transporten fra et sted til et andet blev udnyttet til at få de rigtige skud i kassen.Her ses en af de mange dygtige fotografer (og ja det hedder fotograf og ikke kameramand fik jeg lært), som gør klar til at filme mig i bil. Jeg må indrømme, at jeg gang på gang blev imponeret over deres kreativitet og ideer til at få de bedste og flotteste optagelser. Lille kamera, stort kamera, GoPro kamera, droner med kamera osv. – you name it! Fotograferne har uden tvivl en stor del af æren for, hvor flot Bachelor er blevet!Hermed et stort cadeau til hele produktionen for det som jeg mener er blevet et meget vellykket program. På trods af hektiske dage og uforudsete udfordringer, da formåede produktionen at skabe et program, som jeg tror kommer til at blive en af de største reality lanceringer i Danmark i 2021.Jeg håber, at I glæder jer lige så meget til at se programmet, som jeg selv gør! 😊#casperberthelsen #bachelor #bachelordk #thebachelordk #bachie #bachiedk #bachelornation #warnerbrosdk #tv2danmark #tv2nyhederne #tv2playdk #gotv2dk”

Bachelor – Casper Berthelsen on Instagram

Casper Berthelsen på Instagram: “Bachelor 🌹Her ser du Bachelor nummer 1 (venstre) og Bachelor nummer 2 (højre) fra den første dag vi mødte hinanden. Det var en kæmpe overraskelse da jeg fik nyheden om Jaffers ankomst i programmet. Jeg havde ikke hørt om Jaffer før, men heldigvis fik jeg fornøjelsen at lære ham bedre at kende under programmet. En person med ligeså god udstråling, god energi og godt humør skal man lede længe efter 🤗Der skal ikke herske tvivl om, at vi er to meget forskellige personer, men en ting havde vi til fælles, og det var, at vi var to mænd som begge søgte kærligheden. Objektivt set blev der pludselig skabt et stort indirekte konkurrenceelement i programmet ved ankomsten af en Bachelor nummer 2. Det vil være nærtliggende at tro, at der nu vil blive skabt stor rivalisering og kamp imellem os, men realiteten var noget helt andet. I stedet for et fjendskab bliver der skabt et venskab, hvor vi støttede og bakkede hinanden op undervejs i programmet ❤️Det kan måske undre folk at vi ikke så hinanden som direkte konkurrenter i programmet, men der lever vi heldigvis i en moderne tid og deltager i et voksent datingprogram, hvor vi alle under hinanden at finde kærligheden. Men hvad sker der, hvis vi falder for den samme kvinde? Da står kvinden med den sidste beslutning, hvor hun kan vælge side. Det synes jeg er reality, når det er bedst 🙌Foto: Lotta Lemche / TV 2#casperberthelsen #bachelor #bachelordk #thebachelordk #bachie #bachiedk #bachelornation #warnerbrosdk #tv2danmark #tv2nyhederne #tv2playdk #gotv2dk”

14. jun. 2021 — 1585 Likes, 46 Comments – Casper Berthelsen (@casper.berthelsen) on Instagram: “Bachelor Her ser du Bachelor nummer 1 (venstre) og …

1,585 Likes, 46 Comments – Casper Berthelsen (@casper.berthelsen) on Instagram: “Bachelor 🌹Her ser du Bachelor nummer 1 (venstre) og Bachelor nummer 2 (højre) fra den første dag vi mødte hinanden. Det var en kæmpe overraskelse da jeg fik nyheden om Jaffers ankomst i programmet. Jeg havde ikke hørt om Jaffer før, men heldigvis fik jeg fornøjelsen at lære ham bedre at kende under programmet. En person med ligeså god udstråling, god energi og godt humør skal man lede længe efter 🤗Der skal ikke herske tvivl om, at vi er to meget forskellige personer, men en ting havde vi til fælles, og det var, at vi var to mænd som begge søgte kærligheden. Objektivt set blev der pludselig skabt et stort indirekte konkurrenceelement i programmet ved ankomsten af en Bachelor nummer 2. Det vil være nærtliggende at tro, at der nu vil blive skabt stor rivalisering og kamp imellem os, men realiteten var noget helt andet. I stedet for et fjendskab bliver der skabt et venskab, hvor vi støttede og bakkede hinanden op undervejs i programmet ❤️Det kan måske undre folk at vi ikke så hinanden som direkte konkurrenter i programmet, men der lever vi heldigvis i en moderne tid og deltager i et voksent datingprogram, hvor vi alle under hinanden at finde kærligheden. Men hvad sker der, hvis vi falder for den samme kvinde? Da står kvinden med den sidste beslutning, hvor hun kan vælge side. Det synes jeg er reality, når det er bedst 🙌Foto: Lotta Lemche / TV 2#casperberthelsen #bachelor #bachelordk #thebachelordk #bachie #bachiedk #bachelornation #warnerbrosdk #tv2danmark #tv2nyhederne #tv2playdk #gotv2dk”

Keywords: casper bachelor instagram, casper fra bachelor instagram