Jacob beermann instagram

Maxer.dk (@jacob.beermann) • Instagram photos and videos

17.3k Followers, 61 Following, 913 Posts – See Instagram photos and videos from Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann)

Jacob Beermann – Maxer.dk on Instagram: “Kvinde

jacob.beermann Kvinde – har du brug for hjælp med din træning og kost? ‍♀️ Karoline er Maxers egen personlige træner med speciale i.

Jacob Beermann – Maxer.dk on Instagram

Jacob Beermann – Maxer.dk på Instagram: “Jeg har tidligere skrevet om at sidde i W-stillingen og nu gør jeg det igen, da der er kommet et nyt studie [1] om netop det emne i oktober 2020. Det er fra samme forskergruppe, der præsenterede en del af deres data i august 2019 [2].I studiet undersøgte de sammenhængen mellem at sidde i W-stillingen og hoftedysplasi. Der deltog 104 patienter med en gennemsnitsalder på 9,9 år som fik foretaget en radiografisk undersøgelse af deres hofte og bækken. Forældrene udfyldte et spørgeskema om børnenes siddevaner.Forældrene til 48 ud af de 104 børn (46%) rapporterede at barnet enten sad eller havde siddet i W-stillingen:• 11 ud af 104 (11%) sad i W for tiden og foretrak positionen.• 23 ud af 104 (22%) sad i W for tiden uden at foretrække positionen.• 14 ud af 104 (13%) sad i W tidligere.• 56 ud 104 (54%) har aldrig siddet i W.Resultat: Der var ingen forskel i målingerne af hoftedysplasi eller forekomsten blandt dem som sad eller havde siddet i W (9%) vs. dem, der ikke sad i W (10%)Konklusionen i studiet er: “Hos børn er det at sidde i W ikke associeret med hoftedysplasi.”1. Rethlefsen, S. A., Mueske, N. M., Nazareth, A., Abousamra, O., Wren, T. A., Kay, R. M., & Goldstein, R. Y. (2020). Hip Dysplasia Is Not More Common in W-Sitters. Clinical Pediatrics, 59(12), 1074-1079.2. Goldstein, R. Y., Nazareth, A., Ziarati, P., Mueske, N., Rethlefsen, S., & Kay, R. (2019). Hip Dysplasia is Not More Common in W-Sitters.Tidligere har jeg skrevet: W-stillingen er et godt eksempel på unuanceret skræmmeretorik. Desværre. Det er nemlig svært at være sund og have et afslappet forhold til kroppen, når alt bliver forbudt og farligt. Påstanden er typisk at det er skadeligt for knæ og hofte især for hypermobile – som ironisk nok har mere bevægelighed og uden bevægeligheden kan man slet ikke sætte sig sådan.Men der findes ikke farlige bevægelser – kun uforberedte kroppe. Som jeg plejer at sige: ”Alt hvad din krop kan må den”. Her kan ordet ”din” understreges – uden den fornødne bevægelighed kan du slet ikke sætte dig i W-stillingen.#maxerdk #althvaddinkropkanmåden #mobilitet #smidighed”

jacob.beermann @celinesofiejensen er Maxers personlige træner og Vanecoach for dig som kvinde, der fx ønsker at finde glæde og tryghed.

319 Likes, 33 Comments – Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann) on Instagram: “Jeg har tidligere skrevet om at sidde i W-stillingen og nu gør jeg det igen, da der er kommet et nyt studie [1] om netop det emne i oktober 2020. Det er fra samme forskergruppe, der præsenterede en del af deres data i august 2019 [2].I studiet undersøgte de sammenhængen mellem at sidde i W-stillingen og hoftedysplasi. Der deltog 104 patienter med en gennemsnitsalder på 9,9 år som fik foretaget en radiografisk undersøgelse af deres hofte og bækken. Forældrene udfyldte et spørgeskema om børnenes siddevaner.Forældrene til 48 ud af de 104 børn (46%) rapporterede at barnet enten sad eller havde siddet i W-stillingen:• 11 ud af 104 (11%) sad i W for tiden og foretrak positionen.• 23 ud af 104 (22%) sad i W for tiden uden at foretrække positionen.• 14 ud af 104 (13%) sad i W tidligere.• 56 ud 104 (54%) har aldrig siddet i W.Resultat: Der var ingen forskel i målingerne af hoftedysplasi eller forekomsten blandt dem som sad eller havde siddet i W (9%) vs. dem, der ikke sad i W (10%)Konklusionen i studiet er: “Hos børn er det at sidde i W ikke associeret med hoftedysplasi.”1. Rethlefsen, S. A., Mueske, N. M., Nazareth, A., Abousamra, O., Wren, T. A., Kay, R. M., & Goldstein, R. Y. (2020). Hip Dysplasia Is Not More Common in W-Sitters. Clinical Pediatrics, 59(12), 1074-1079.2. Goldstein, R. Y., Nazareth, A., Ziarati, P., Mueske, N., Rethlefsen, S., & Kay, R. (2019). Hip Dysplasia is Not More Common in W-Sitters.Tidligere har jeg skrevet: W-stillingen er et godt eksempel på unuanceret skræmmeretorik. Desværre. Det er nemlig svært at være sund og have et afslappet forhold til kroppen, når alt bliver forbudt og farligt. Påstanden er typisk at det er skadeligt for knæ og hofte især for hypermobile – som ironisk nok har mere bevægelighed og uden bevægeligheden kan man slet ikke sætte sig sådan.Men der findes ikke farlige bevægelser – kun uforberedte kroppe. Som jeg plejer at sige: ”Alt hvad din krop kan må den”. Her kan ordet ”din” understreges – uden den fornødne bevægelighed kan du slet ikke sætte dig i W-stillingen.#maxerdk #althvaddinkropkanmåden #mobilitet #smidighed”

Jacob Beermann – Maxer.dk on Instagram

Jacob Beermann – Maxer.dk på Instagram: “Nu er første version af bogen stort set klar til at blive sendt til @peoplespress for feedback, korrektur og hvad de ellers kan finde på. Så går der ikke længe før vi skal tage billeder, indtale lydbog og en masse andet – spændende! Glæder mig som et lille barn 😃#maxerdk #styrkeløft #squat #bænkpres #dødløft #styrketræning #jacobbeermann #peoplespress #personligtræner”

138 Likes, 16 Comments – Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann) on Instagram: “Nu er første version af bogen stort set klar til at blive sendt til …

138 Likes, 16 Comments – Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann) on Instagram: “Nu er første version af bogen stort set klar til at blive sendt til @peoplespress for feedback, korrektur og hvad de ellers kan finde på. Så går der ikke længe før vi skal tage billeder, indtale lydbog og en masse andet – spændende! Glæder mig som et lille barn 😃#maxerdk #styrkeløft #squat #bænkpres #dødløft #styrketræning #jacobbeermann #peoplespress #personligtræner”

Jacob Beermann – Maxer.dk on Instagram

101 Likes, 5 Comments – Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann) on Instagram: “Optager nye videoer til @maxer.dk om blandt andet okklusion, …

Jacob Beermann – Maxer.dk on Instagram

Jacob Beermann – Maxer.dk på Instagram: “Her til formiddag har jeg været inde hos Fitness Institute og holde et oplæg til diskussion omkring buttwink i squat. Spændende faglige diskussioner i jagten på at finde nuancerne 💪I aften skal jeg holde 2 timers oplæg om squat for 35 fysioterapeuter – en fredag i squattens tegn 😎—————–Repost af @bettertraining:Oplæg og debat, for underviserne på @fitnessinstitute_dk, om buttwink i et squat 💡🎓@j_beermann som er underviser på masterclass delen, kom og gav et oplæg som vi så snakkede ud fra. Super spændende og der blev debatteret godt på kryds og tværs, men vi endte også med en konsensus ift undervisningen fremadrettet 😊👌Tak til Ølmand for godt oplæg og snak 👊bettertraining#squat #buttwink #squatteknik #squattechnique #personligtræner #personligtræning #fitfamdk #instafit #bettertraining #fitness #træning #styrketræning #maxerdk #fitfam #fysisktræner #fysisktræning”

103 Likes, 6 Comments – Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann) on Instagram: “Her til formiddag har jeg været inde hos Fitness Institute og holde et …

103 Likes, 6 Comments – Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann) on Instagram: “Her til formiddag har jeg været inde hos Fitness Institute og holde et oplæg til diskussion omkring buttwink i squat. Spændende faglige diskussioner i jagten på at finde nuancerne 💪I aften skal jeg holde 2 timers oplæg om squat for 35 fysioterapeuter – en fredag i squattens tegn 😎—————–Repost af @bettertraining:Oplæg og debat, for underviserne på @fitnessinstitute_dk, om buttwink i et squat 💡🎓@j_beermann som er underviser på masterclass delen, kom og gav et oplæg som vi så snakkede ud fra. Super spændende og der blev debatteret godt på kryds og tværs, men vi endte også med en konsensus ift undervisningen fremadrettet 😊👌Tak til Ølmand for godt oplæg og snak 👊bettertraining#squat #buttwink #squatteknik #squattechnique #personligtræner #personligtræning #fitfamdk #instafit #bettertraining #fitness #træning #styrketræning #maxerdk #fitfam #fysisktræner #fysisktræning”

Jacob Beermann – Maxer.dk on Instagram: “Sidste uge bragte …

Jacob Beermann – Maxer.dk på Instagram: “Sidste uge bragte en forfærdelig trist begivenhed med sig, som de fleste i styrkeløft-Danmark nok har fået med sig. Nemlig at Charlotte Esbjørn alt for tidligt mistede livet i en soloulykke på motorcykel.Jeg har arbejdet sammen med Charlotte i mere end 4 år og oplevet hendes entusiasme, passion og målrettethed på tætteste hold. En ambitiøs og nysgerrig attitude, hvor enhver sten blev vendt i jagten på den næste PR. Og PR blev det til – mange. I 2018 blev hun som 50-årig både verdensmester og europamester for masters 2 i -72 og løftede 152,5 kg i squat, 90 kg i bænkpres og 182,5 kg i dødløft – med andre ord: pisse stærk!Hun er en af de mest hårdtarbejdende atleter, jeg har arbejdet sammen med. At bruge 5 morgener om ugen på okklussionstræning og hjælpeøvelser før fanden får sko på og 5 aftener om ugen på tung styrkeløft – altså 10 ugentlige træninger – var ikke ualmindeligt for hende. Stod det til hende selv, havde hun sikkert trænet endnu mere (fx da hun spurgte om hun måtte lave tung bænk 14 gange om ugen). Hun var hjælpsom overfor alle, delte glædeligt ud af hendes erfaringer og er derfor helt sikkert en inspiration for mange løftere – med god grund. På kort tid, gjorde hun stort indtryk.Alle de varmeste og kærlige tanker til familien ❤”

489 Likes, 46 Comments – Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann) on Instagram: “Sidste uge bragte en forfærdelig trist begivenhed med sig, som de fleste …

488 Likes, 46 Comments – Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann) on Instagram: “Sidste uge bragte en forfærdelig trist begivenhed med sig, som de fleste i styrkeløft-Danmark nok har fået med sig. Nemlig at Charlotte Esbjørn alt for tidligt mistede livet i en soloulykke på motorcykel.Jeg har arbejdet sammen med Charlotte i mere end 4 år og oplevet hendes entusiasme, passion og målrettethed på tætteste hold. En ambitiøs og nysgerrig attitude, hvor enhver sten blev vendt i jagten på den næste PR. Og PR blev det til – mange. I 2018 blev hun som 50-årig både verdensmester og europamester for masters 2 i -72 og løftede 152,5 kg i squat, 90 kg i bænkpres og 182,5 kg i dødløft – med andre ord: pisse stærk!Hun er en af de mest hårdtarbejdende atleter, jeg har arbejdet sammen med. At bruge 5 morgener om ugen på okklussionstræning og hjælpeøvelser før fanden får sko på og 5 aftener om ugen på tung styrkeløft – altså 10 ugentlige træninger – var ikke ualmindeligt for hende. Stod det til hende selv, havde hun sikkert trænet endnu mere (fx da hun spurgte om hun måtte lave tung bænk 14 gange om ugen). Hun var hjælpsom overfor alle, delte glædeligt ud af hendes erfaringer og er derfor helt sikkert en inspiration for mange løftere – med god grund. På kort tid, gjorde hun stort indtryk.Alle de varmeste og kærlige tanker til familien ❤”

Jacob Beermann – Maxer.dk on Instagram

Jacob Beermann – Maxer.dk på Instagram: “I disse tider har vi brug for noget at smile og grine af. Og det fik vi forleden, da I delte en masse sjove, fjollede og åndsvage ting I havde hørt om træning, kost og sundhed 😂Du kan finde alle de andre 68 af jeres historier som highlight på min profil kaldet “Wtf?” 💪”

582 Likes, 53 Comments – Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann) on Instagram: “I disse tider har vi brug for noget at smile og grine af.

582 Likes, 53 Comments – Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann) on Instagram: “I disse tider har vi brug for noget at smile og grine af. Og det fik vi forleden, da I delte en masse sjove, fjollede og åndsvage ting I havde hørt om træning, kost og sundhed 😂Du kan finde alle de andre 68 af jeres historier som highlight på min profil kaldet “Wtf?” 💪”

Jacob Beermann – Maxer.dk on Instagram

Jacob Beermann – Maxer.dk on Instagram: “Ville ønske jeg havde vidst det tidligere! 🤯 #maxerdk #styrketræning #styrkeløft #træning #althvaddinkropkanmåden”

jacob.beermann Celine er Maxers personlige træner og Vanecoach for dig som kvinde, der fx ønsker at finde glæde og tryghed i din.

1,308 Likes, 100 Comments – Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann) on Instagram: “Ville ønske jeg havde vidst det tidligere! 🤯 #maxerdk #styrketræning #styrkeløft #træning #althvaddinkropkanmåden”

Jacob Beermann – Maxer.dk on Instagram: “Mange tager for …

Jacob Beermann – Maxer.dk on Instagram: “Mange tager for givet at faldskærme er effektive i at forhindre død eller større skade blandt dem, som hopper ud fra fly – men effektiviteten af faldskærme er primært baseret på anekdoter og ekspertudtalelser 🤔Der er nemlig ikke udført dobbeltblindede randomiserede kontrollerede studier med faldskærme på mennesker for at bevise deres effektivitet. Indtil for få år siden!Overraskende nok viste det randomiserede studie fra 2018 (1) at i modsætning til hvad mange tror, at der ikke var en reduktion i antal dødsfald eller større skade på forsøgspersoner, der brugte faldskærm, når de hoppede ud fra fly sammenlignet med personer, der hoppede med en tom rygsæk 😯Dermed kan brug af faldskærme ved udspring fra fly ikke som udgangspunkt siges at være effektive baseret på den nuværende evidens.Er der noget, som skurrer lidt i ørerne? Det håber jeg, for studiet er selvfølgelig et humoristisk indslag i British Medicine Journal i deres årlige juleudgave.Hvis du nærlæser studiet vil du nemlig finde grunden til at der ikke var forskel mellem gruppen med og uden faldskærm: deltagerne hoppede fra et fly i gennemsnitligt 0,6 meters højde og en gennemsnitshastighed på 0 km/t 😂Og netop heri er pointen: sørg altid for at kontrollere detaljerne i et studie – ikke kun om faldskærme, men også om træning, kost, kosttilskud, smerter, behandlingsmetoder osv. 🤓1. Yeh, R. W., Valsdottir, L. R., Yeh, M. W., Shen, C., Kramer, D. B., Strom, J. B., … & Nallamothu, B. K. (2018). Parachute use to prevent death and major trauma when jumping from aircraft: randomized controlled trial. BMJ, 363, k5094.#maxerdk #videnskab #evidens #kritisktænkning”

298 Likes, 19 Comments – Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann) on Instagram: “Mange tager for givet at faldskærme er effektive i at forhindre død …

298 Likes, 19 Comments – Jacob Beermann – Maxer.dk (@jacob.beermann) on Instagram: “Mange tager for givet at faldskærme er effektive i at forhindre død eller større skade blandt dem, som hopper ud fra fly – men effektiviteten af faldskærme er primært baseret på anekdoter og ekspertudtalelser 🤔Der er nemlig ikke udført dobbeltblindede randomiserede kontrollerede studier med faldskærme på mennesker for at bevise deres effektivitet. Indtil for få år siden!Overraskende nok viste det randomiserede studie fra 2018 (1) at i modsætning til hvad mange tror, at der ikke var en reduktion i antal dødsfald eller større skade på forsøgspersoner, der brugte faldskærm, når de hoppede ud fra fly sammenlignet med personer, der hoppede med en tom rygsæk 😯Dermed kan brug af faldskærme ved udspring fra fly ikke som udgangspunkt siges at være effektive baseret på den nuværende evidens.Er der noget, som skurrer lidt i ørerne? Det håber jeg, for studiet er selvfølgelig et humoristisk indslag i British Medicine Journal i deres årlige juleudgave.Hvis du nærlæser studiet vil du nemlig finde grunden til at der ikke var forskel mellem gruppen med og uden faldskærm: deltagerne hoppede fra et fly i gennemsnitligt 0,6 meters højde og en gennemsnitshastighed på 0 km/t 😂Og netop heri er pointen: sørg altid for at kontrollere detaljerne i et studie – ikke kun om faldskærme, men også om træning, kost, kosttilskud, smerter, behandlingsmetoder osv. 🤓1. Yeh, R. W., Valsdottir, L. R., Yeh, M. W., Shen, C., Kramer, D. B., Strom, J. B., … & Nallamothu, B. K. (2018). Parachute use to prevent death and major trauma when jumping from aircraft: randomized controlled trial. BMJ, 363, k5094.#maxerdk #videnskab #evidens #kritisktænkning”

Keywords: jacob beermann instagram