Sarah grünewald instagram

Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) • Instagram photos …

155k Followers, 3334 Following, 2775 Posts – See Instagram photos and videos from Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph)

Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) • Instagram photos …

Sarah Grünewald. Actress. Tv presenter. Co.founder of REDO COPENHAGEN

Sarah Grünewald on Instagram: “Sidder udenfor. Får lidt luft …

Sarah Grünewald på Instagram: “Sidder udenfor. Får lidt luft… det føles lidt som at være på skiferie uden liftkort. Alle er afsted… det her er bare lidt mere ondsindet, for jeg kan fandeme ikke engang joine afterski senere! Glæder mig til at være tilbage i det sociale men mest af alt glæder jeg mig ubeskriveligt til at kysse Luis ! 48 timer uden symptomer siger de… lad det nu please gå lidt tjept🙏🏻”

3346 Likes, 116 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “Sidder udenfor. Får lidt luft… det føles lidt som at være på skiferie uden …

3,346 Likes, 116 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “Sidder udenfor. Får lidt luft… det føles lidt som at være på skiferie uden liftkort. Alle er afsted… det her er bare lidt mere ondsindet, for jeg kan fandeme ikke engang joine afterski senere! Glæder mig til at være tilbage i det sociale men mest af alt glæder jeg mig ubeskriveligt til at kysse Luis ! 48 timer uden symptomer siger de… lad det nu please gå lidt tjept🙏🏻”

Sarah Grünewald on Instagram: “Så blev hun klar igen! Ingen …

Sarah Grünewald on Instagram: “Så blev hun klar igen! Ingen grønsager i tænderne. Jeg har tændt for det lange lys, så vi kan se en fuldstændig fantastisk Vild med dans aften foran os som starter kl.20 på tv2! Vi ses ❤️ TAK for den smukkeste og en af de mest behagelige VMD kjoler nogensinde @rikkegudnitz Du er så dygtig!!!👏🏻🙏🏻❤️ Smykker fra @kalleholm_finejewellery 🫶🏼Styling @anjacamillaalajdi makeup og hår @ninalarsenartist”

2784 Likes, 56 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “Så blev hun klar igen! Ingen grønsager i tænderne. Jeg har tændt for det lange …

2,785 Likes, 56 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “Så blev hun klar igen! Ingen grønsager i tænderne. Jeg har tændt for det lange lys, så vi kan se en fuldstændig fantastisk Vild med dans aften foran os som starter kl.20 på tv2! Vi ses ❤️ TAK for den smukkeste og en af de mest behagelige VMD kjoler nogensinde @rikkegudnitz Du er så dygtig!!!👏🏻🙏🏻❤️ Smykker fra @kalleholm_finejewellery 🫶🏼Styling @anjacamillaalajdi makeup og hår @ninalarsenartist”

Sarah Grünewald on Instagram: “Hej det er bare mig…..”

Sarah Grünewald på Instagram: “Hej det er bare mig…..”

5211 Likes, 720 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “Hej det er bare mig…..”

5,211 Likes, 720 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “Hej det er bare mig…..”

Sarah Grünewald on Instagram: “Igår aftes lavede jeg et …

Sarah Grünewald på Instagram: “Igår aftes lavede jeg et opslag som jeg fik slettet. Sagen er den, at jeg har været så glad for at have fået det her lille menneske igen, altså helt sindsygt, efter 14 dage med corona og isolation. Vi har lavet krystaller, det er dem der produceres her på billedet, derfor sikkerhedsbriller, og udover det har vi været på legeplads, spillet musik og leget. Men sagen er også den, at jeg nærmest ikke har kunne overskue noget af det! Sen-følgerne efter corona har virkelig taget r**** på mig. De sidste 3-4 dage er jeg stået op, har dækket morgenbord, spist, pakket taske til tur og Bang….så er jeg ramt af en sådan træthed at jeg nærmest ikke kan overskue at finde min cykelnøgle. I mandags lå den i min makeup pung. Det er nemlig en anden ting. Jeg er distræt… det har jeg alle dage været, bevares, men det her er særligt! Jeg glemmer ting. Navne, ting… især vejnavne er slemt. Jeg glemte den anden dag at det hed en gaffel- det havde Luis heldigvis kæmpe griner over, og han hjælper…..Mine ben gør ondt, altså ægte ondt. Som om at jeg har løbet en maraton… og taget 1000 squats, ( i wish) . Det er mest når jeg ligger ned. Og det prøver jeg at gøre så tit jeg kan, for hovedpine og svimmelhed melder også din ankomst et par gange om dagen…. jeg har flere gange stået og små sovet med hovedet inde i køleskabet. Der er stille, dejligt, mørkt og køligt🤯 Men der er også fyldt med karrysild og påskepølse, og jeg vil bare så gerne have at det snart slutter….Kan forstå at udsigterne kan være lange🤯Jeg bad om hjælp igår. Altså herinde… og tak til jer der nåede at skrive, for ondt i benene og glemsomhed, den er ny for mig. Det havde jeg ikke hørt om før. På en måde er det rart at vide at jeg ikke er alene, da flere kender til samtlige senfølger, men på den anden side og mest af alt, er det virkelig skræmmende og så væmmeligt! Jeg er ok frisk her til morgen… skal i haven med en lydbog i en times tid, og så skal jeg se hvad jeg kan….. måske får i en Update fra køleskabet senere🤷🏼‍♀️😅🤦🏼❤️”

4723 Likes, 201 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “Igår aftes lavede jeg et opslag som jeg fik slettet.

4,723 Likes, 201 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “Igår aftes lavede jeg et opslag som jeg fik slettet. Sagen er den, at jeg har været så glad for at have fået det her lille menneske igen, altså helt sindsygt, efter 14 dage med corona og isolation. Vi har lavet krystaller, det er dem der produceres her på billedet, derfor sikkerhedsbriller, og udover det har vi været på legeplads, spillet musik og leget. Men sagen er også den, at jeg nærmest ikke har kunne overskue noget af det! Sen-følgerne efter corona har virkelig taget r**** på mig. De sidste 3-4 dage er jeg stået op, har dækket morgenbord, spist, pakket taske til tur og Bang….så er jeg ramt af en sådan træthed at jeg nærmest ikke kan overskue at finde min cykelnøgle. I mandags lå den i min makeup pung. Det er nemlig en anden ting. Jeg er distræt… det har jeg alle dage været, bevares, men det her er særligt! Jeg glemmer ting. Navne, ting… især vejnavne er slemt. Jeg glemte den anden dag at det hed en gaffel- det havde Luis heldigvis kæmpe griner over, og han hjælper…..Mine ben gør ondt, altså ægte ondt. Som om at jeg har løbet en maraton… og taget 1000 squats, ( i wish) . Det er mest når jeg ligger ned. Og det prøver jeg at gøre så tit jeg kan, for hovedpine og svimmelhed melder også din ankomst et par gange om dagen…. jeg har flere gange stået og små sovet med hovedet inde i køleskabet. Der er stille, dejligt, mørkt og køligt🤯 Men der er også fyldt med karrysild og påskepølse, og jeg vil bare så gerne have at det snart slutter….Kan forstå at udsigterne kan være lange🤯Jeg bad om hjælp igår. Altså herinde… og tak til jer der nåede at skrive, for ondt i benene og glemsomhed, den er ny for mig. Det havde jeg ikke hørt om før. På en måde er det rart at vide at jeg ikke er alene, da flere kender til samtlige senfølger, men på den anden side og mest af alt, er det virkelig skræmmende og så væmmeligt! Jeg er ok frisk her til morgen… skal i haven med en lydbog i en times tid, og så skal jeg se hvad jeg kan….. måske får i en Update fra køleskabet senere🤷🏼‍♀️😅🤦🏼❤️”

sarah grünewald (@sarahgrunewald471) • Instagram photos …

61 Followers, 124 Following, 0 Posts – See Instagram photos and videos from sarah grünewald (@sarahgrunewald471)

View all – Instagram

Sarah Grünewald på Instagram: “For 3 uger siden kyssede jeg dig farvel i Tyskland, velvidende at det var sidste gang jeg så dig! D.10/11 blev himlen så den fineste stjerne rigere. Jeg vil lukke øjnene indimellem og stadig slingre ned af Vesterbro med dig i dine lange arme. Jeg vil mindes dit grin og dit høje humør, og så vil du altid være lige dér. I det blik, vores blik, som var så smukt at få inden jeg sagde farvel til dig! TAK for det!!!! Tak for dig❤️🙏🏻Vidunderlige far, ægtemand, bror, ven, søn… aller fineste storebror Kai. Til vi ses igen❤️ Din lil’søster ❤️”

18.4k Likes, 1390 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “For 3 uger siden kyssede jeg dig farvel i Tyskland, velvidende at det var …

18K Likes, 1,390 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “For 3 uger siden kyssede jeg dig farvel i Tyskland, velvidende at det var sidste gang jeg så dig! D.10/11 blev himlen så den fineste stjerne rigere. Jeg vil lukke øjnene indimellem og stadig slingre ned af Vesterbro med dig i dine lange arme. Jeg vil mindes dit grin og dit høje humør, og så vil du altid være lige dér. I det blik, vores blik, som var så smukt at få inden jeg sagde farvel til dig! TAK for det!!!! Tak for dig❤️🙏🏻Vidunderlige far, ægtemand, bror, ven, søn… aller fineste storebror Kai. Til vi ses igen❤️ Din lil’søster ❤️”

Sarah Grünewald on Instagram: “Det er faktisk lidt svært at …

Sarah Grünewald på Instagram: “Det er faktisk lidt svært at beskrive hvor hamrende taknemmelig jeg er for alle jeres smukke, søde, og betænksomme beskeder! Aftnen igår var magisk!!! Lige nu er jeg klar i callcentret hvor der igen skal samles en masse penge ind. Vi er live kl.20 på TV2! Håber i vil smide en mønt eller mere i kassen til det gode og vigtige formål! #knækcancer #knækcancershow #callcenter #taknemmelig”

4721 Likes, 32 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “Det er faktisk lidt svært at beskrive hvor hamrende taknemmelig jeg er for …

4,721 Likes, 32 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “Det er faktisk lidt svært at beskrive hvor hamrende taknemmelig jeg er for alle jeres smukke, søde, og betænksomme beskeder! Aftnen igår var magisk!!! Lige nu er jeg klar i callcentret hvor der igen skal samles en masse penge ind. Vi er live kl.20 på TV2! Håber i vil smide en mønt eller mere i kassen til det gode og vigtige formål! #knækcancer #knækcancershow #callcenter #taknemmelig”

Sarah Grünewald on Instagram

Sarah Grünewald på Instagram: “📰”Sarah Grünewald demonstrerer i rollen som den unge servitrice Maja, at hun rørende kan agere mere end tv-vært i silke, stilletter og superlativer.” Ekko, December 2020🙏🏻🙏🏻🙏🏻Tusind tak Kære @filmmagasinet_ekko ! Det blev jeg virkelig glad for at læse! (Jeg springer dog i stiletterne igen, vi ses nemlig kl.20.35 på TV2 iaften til Vild med dans! ❄️)”

2760 Likes, 23 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “ ”Sarah Grünewald demonstrerer i rollen som den unge servitrice Maja, …

2,759 Likes, 23 Comments – Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on Instagram: “📰”Sarah Grünewald demonstrerer i rollen som den unge servitrice Maja, at hun rørende kan agere mere end tv-vært i silke, stilletter og superlativer.” Ekko, December 2020🙏🏻🙏🏻🙏🏻Tusind tak Kære @filmmagasinet_ekko ! Det blev jeg virkelig glad for at læse! (Jeg springer dog i stiletterne igen, vi ses nemlig kl.20.35 på TV2 iaften til Vild med dans! ❄️)”

Keywords: sarah grünewald instagram, instagram sarah grünewald, sara grünewald instagram