Tessa nytårstale dr

Dronningen (af Vestegnen) giver eliten opsang i viral …

Dronningen (af Vestegnen) giver eliten opsang i viral nytårstale: ‘Der er noget galt på et dybere plan’ | Kultur | DR

I denne analysehjælp hjælper vi dig med at analysere og fortolke ”Tessas nytårstale”. Talen blev afholdt af rapperen Tessa i DR2-programmet Deadline 1.

Rapperen Tessa talte om alt fra ligestilling til unges digitale liv i sin nytårstale i Deadline.

Tessas nytårstale 2021 – Danske Taler

2. jan. 2021 — Rapperen Tessa talte om digitale krænkelser og om ligestilling i sin nytårstale i DR2-programmet Deadline, … Foto: Foto: DR Deadline.

Tessas nytårstale | Studienet.dk

2. jan. 2021 — Rapperen Tessas nytårstale i Deadline: »Har hun ikke indvandrerbaggrund?« … Foto: DR Deadline. Fold sammen. Læs mere. Lørdag d.

I denne analysehjælp hjælper vi dig med at analysere og fortolke ”Tessas nytårstale”. Talen blev afholdt af rapperen Tessa i DR2-programmet Deadline 1. januar 2021. Her får du hjælp til at analysere, (…)

Tessa leverede opsang til børneforældre i slagkraftig nytårstale

Tessa leverede opsang til børneforældre i slagkraftig nytårstale: »Der er noget galt på et dybere plan«

Tessas nytårstale kan deles i en indledning, midterdel, og en afslutning. … Tessa skaber allerede start en opmærksomhed, da hun ikke rammer DR 2’s …

Rapperen Tessa talte om digitale krænkelser og om ligestilling i sin nytårstale i DR2-programmet Deadline, hvor en særlig opfordring til forældre fik lov til at fylde.

Nytårstale | Analyse | Tessa | 10 i Karakter – Inspo.dk

Rapperen Tessas nytårstale i Deadline: »Har hun ikke indvandrerbaggrund?«

2. jan. 2021 — Sådan skriver flere om Tessas nytårstale på DR2, hvor hun talte … Tessa tog emner op, som statsministeren og dronningen holdt sig fra …

Anmeldelse: Berlingskes Aminata Amanda Corr følte sig ikke chokeret nok af at høre ordene »luder«, »pik« og »kneppe« under rapperen Tessas nytårstale i Deadline. Derfor måtte hun indkalde assistance fra bedsteforældrene i Nordsjælland.

Var det »årets bedste nytårstale«? Tessa tog emner op, som …

Nytårstale | Analyse | Tessa | 10 i Karakter

Tessas nytårstale kan deles i en indledning, midterdel, og en afslutning. I indledningen forsøger man at fange tilhørernes opmærksomhed og skabe sympati for den sag, hun vil fremstille. Tessa skaber allerede start en opmærksomhed, da hun ikke rammer DR 2’s målgruppe, og virker derfor interessant og anderledes for modtageren. I midterdelen gælder det for taleren om at kunne levendegøre sagen og gøre den nærværende for publikum. Her benytter hun forskellige argumenttyper og appelformer, som er med til at vinde modtageren. Hun benytter også eksempler fra sit eget liv, som ”så er jeg blevet kaldt ’luder’ og ’stakkels forsømte pige’ så mange gange i kommentarsporene, at det ikke bare kan tilskrives ’internet trolls’ og ’sørgelige haters’”. Sætningerne som denne er med til at give folk en forståelse for situationens alvor. Afslutningen på talen, og der skal konkludere og sikre, at det står lysende klart for tilhørerne, hvad man vil med talen. Her benytter Tessa muligheden for at snakke direkte til forældrene, som har piger i teenagealderen. ”Anerkend det. Tag det alvorligt. Og spørg ind til det.” Her trækker hun tempoet ud af teksten, og skærer budskabet ind til benene, som disse sætninger. Især sproget chokerede folk, som så Tessas nytårstale. Tessa benyttede igennem talen 2 forskellige sprogarter, i hvert sit kamera. Hun benytter frontkameraet til det formelle sprog, som ”Jeg er en af de få, der kan sige, at 2020 var året, hvor jeg fik ændret mit liv til det bedre. Og selv om pandemien gjorde, at jeg ikke fik det optimale ud af mit momentum, så har jeg fået et talerør”. Her benytter hun det det formelle sprog, som passer til modtageren.

Tessas Nytårstale 2021 – Maria Rasmussen 1 Dansk …

Var det »årets bedste nytårstale«? Tessa tog emner op, som statsministeren og dronningen holdt sig fra – politiken.dk

»Årets bedste nytårstale«. Sådan skriver flere om Tessas nytårstale på DR2, hvor hun talte ærligt og direkte til seerne om ligestilling, seksualitet og kvindesyn.

Keywords: tessa nytårstale dr, dr deadline tessa, dr tessa nytårstale