En anal dildo giver flere muligheder

Glæderne med analsex kan være store og mange. En måde at komme i gang med at mærke sig frem på området, kan være at bruge en anal dildo.

Øget fokus på analsex

De seneste år har der været øget fokus på analsex og statistikker viser at analsex er blevet mere søgt på sexwebsites. Mange har kastet sig ud i at forsøge med denne form for sex. Og det er også blevet mere og mere anerkendt, at analsex både er for mænd og kvinder. Det er fakta, at der er mange nerveender omkring anus, og stimulering af dem kan give stor nydelse. Og det gælder for begge køn. Vi I udforske dette endnu mere, så er det oplagt at overvej en anal dildo fra Mshop.

Hvad er en anal dildo?

De fleste mennesker ved, hvad en dildo er. Og det er da helt sikkert også muligt at benytte en normal dildo til anal stimulering. Men nydelsen kan blive endnu bedre, hvis du benytter en dildo, der er designet til analsex. Anal dildoer har blandt andet en stopper i bunden, som forhindrer at den kommer længere op end den er beregnet til. Stopperen kan blandt andet være en sugekop, så dildoen kan monteres på en væg og dermed give mere frihed. Stopperen kan også fungere hvis det er en dobbelt dildo, der dermed også vil blive stoppet. Men derudover findes anal dildoer også i forskellige materialer og størrelser.

Mandens P-punkt kan give stor orgasme

En grund til at mænd kan få en ekstra stor stimulans ud af benytte en anal dildo eller anal sex generelt er, at mange mænd er beriget med et P-punkt. Dette kan nås gennem penetration og kan forstærke orgasmen til nye højder. Kvinder har ikke samme punkt, men kan alligevel i høj grad stadig nyde analsex.

Vær forsigtig og varm op

Det er en god ide, at være ekstra forsigtige, når der bruges en anal dildo. Altså sørg for at benytte glidecreme, og sørg for at gøre tingene stille og roligt i det rette tempo, for det kan blive smertefuldt. Det er en god ide at varme op og måske bruge en finger til at starte med. Endvidere er det en god ide, at rengøre i og omkring endetarmen før anal sex. Og så selvfølgelig forsøge at gå på toilettet inden den sexuelle leg starter.